Dalti

Aandachtsgebieden

Laat zien dat je er bent

Als lid word je niet alleen op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen in de transport en logistiek, maar kun je vooral ook je stem laten horen. Als onderdeel van één of meerdere aandachtsgebied(en) denk je namelijk actief mee over een bepaald onderwerp – zoals het OTM of de eCMR – en breid je tegelijkertijd op dit gebied je netwerk uit.

Standaardisatie

Het aantal systemen in de transport- en logistiekbranche blijft toenemen. Het ene na het andere bedrijf wordt opgericht en de technologische ontwikkelingen zijn oneindig. Dus als ICT-leverancier moet je niet alleen je éígen software op orde hebben. Samenwerken met andere partijen is minstens zo belangrijk. Want wat heeft je klant aan jouw software als deze niet integreert met systemen voor aansluitende bedrijfsprocessen?

Belangenbehartiging

Als ICT-leverancier heb je regelmatig te maken met nieuwe wetgeving, beleidsdossiers, overheidsprogramma’s en subsidies. Want de transport- en logistiekbranche staat simpelweg niet stil. Kennisinstellingen, de overheid en andere partijen optimaliseren continu. En daarbij is het niet alleen belangrijk dat jij bijblijft, maar ook dat je je wensen kenbaar maakt. Dit kan via ons: hét aanspreekpunt voor deze stakeholders!

Kennisdeling

Alleen ben je misschien sneller, maar samen kom je altijd verder. Dát is de visie van DALTI en onze leden. Daarom stimuleren we onderlinge kennisdeling met on- en offline bijeenkomsten, zijn we continu in gesprek met belangrijke stakeholders – zoals de overheid en het onderwijs – én houden we je graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Want alleen als je weet wat er speelt in onze branche, kun je hierop inspelen met jouw software.