Dalti

Voor ICT-Leveranciers in de
transport en logistiek

Deze ICT-leveranciers voor de transport en Logistiek zijn al lid van DALTI

Een toekomstbestendig
ICT-landschap

Merk jij ook hoe inefficiënt de wereld van transport en logistiek kan zijn? De vaak ouderwetse manier van werken met veel handmatige handelingen, papieren formulieren en een wirwar aan ICT-oplossingen? Met veel irritatie en kapitaalvernietiging tot gevolg.

Daar kunnen wij – de ICT-leveranciers voor transport en logistiek – het verschil maken! Zeker als we onze oplossingen nog beter integreren en op elkaar laten aansluiten.

Wat daarvoor nodig is? Meer samenwerking, verregaande standaardisatie, kennisdeling en betere informatievoorziening voor de logistieke branche.

Want alleen zo zien ondernemers de toegevoegde waarde in van digitalisering. Alleen zo krijgen zij vertrouwen in onze ICT-oplossingen en zien zij de kracht van hoe deze samenwerken. Ben jij klaar om samen het verschil te maken?

Onze werkgroepen

Als lid ben je van harte welkom om het verschil te maken in
de volgende werkgroepen:

Standaardisatie

Het aantal systemen in de transport- en logistiekbranche blijft toenemen. Het ene na het andere bedrijf wordt opgericht en de technologische ontwikkelingen zijn oneindig. Dus als ICT-leverancier moet je niet alleen je éígen software op orde hebben. Samenwerken met andere partijen is minstens zo belangrijk. Want wat heeft je klant aan jouw software als deze niet integreert met systemen voor aansluitende bedrijfsprocessen?

Belangenbehartiging

Als ICT-leverancier heb je regelmatig te maken met nieuwe wetgeving, beleidsdossiers, overheidsprogramma’s en subsidies. Want de transport- en logistiekbranche staat simpelweg niet stil. Kennisinstellingen, de overheid en andere partijen optimaliseren continu. En daarbij is het niet alleen belangrijk dat jij bijblijft, maar ook dat je je wensen kenbaar maakt. Dit kan via ons: hét aanspreekpunt voor deze stakeholders!

Kennisdeling

Alleen ben je misschien sneller, maar samen kom je altijd verder. Dát is de visie van DALTI en onze leden. Daarom stimuleren we onderlinge kennisdeling met on- en offline bijeenkomsten, zijn we continu in gesprek met belangrijke stakeholders – zoals de overheid en het onderwijs – én houden we je graag op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen. Want alleen als je weet wat er speelt in onze branche, kun je hierop inspelen met jouw software.

Onze leden

Word net als deze ICT-leveranciers lid van onze branchevereniging en…

Onze partners

Als branchevereniging voor de transport en logistiek werken we nauw samen met partners. Denk hierbij aan andere verenigingen, overheden en overige belangrijke stakeholders die flinke invloed hebben op jouw dagelijkse werk. Want jij wil toch ook door hen gehoord worden?