Dalti

Gratis webinar voor ICT-leveranciers

Digitale vrachtbrieven, het Open Trip Model (OTM) en apps die realtime locatiegegevens leveren aan de klant. De ICT- & logistiekbranche zit midden in een ontwikkeling naar meer datagedreven werken. Welke innovaties brengen blijvend verandering en wat zijn enkel vluchtige ideeën? En vooral: Welke maatregelen moet jij als ICT-leverancier nu nemen om ook straks jouw klanten nog de beste service te bieden? Dát ontdek je tijdens ons webinar! 

We blikken namelijk samen vooruit op de datagedreven toekomst van de logistieke sector. Zo vertelt Hans Moonen van IT-dienstverlener CGI over wat het je oplevert als je bestaande databases combineert. Met fascinerende voorbeelden laat hij zien wat er nu speelt aan ontwikkelingen, zodat we samen vast een beeld kunnen schetsen van het gedigitaliseerde transportbedrijf in 2030.  

Laurens Lapre van mobiliteitsprogramma SmartwayZ.NL laat ons zien hoe apps er straks bijvoorbeeld voor zorgen dat de bereikbaarheid van steden en andere drukke knooppunten verbetert. Zodat jij je vast kunt voorbereiden op de rol die je als ICT-leverancier kunt spelen bij het implementeren van nieuwe apps en tools. 

Het resultaat 

Na het webinar ben je niet alleen bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, je hebt ook voldoende inspiratie om data en slimme technologie nóg efficiënter in te zetten. 

Dus, wil jij genieten van inspirerende speeches van branchegenoten en samen van gedachten wisselen over de toekomst van onze sector? En wil jij in 2030 nog steeds impact maken met jouw bedrijf? Kijk het webinar dan nu terug. 

Andere DALTI nieuwsberichten